Желбата на Дедо Мраз

„Желбата на Дедо Мраз“ -Кралски Дедо Мраз или Дедо Мраз КРАЛ???? мммм . . . . . . а насмеани дечиња, пружени рачиња, шарени пакетчиња !? -Театарско дело на вработените од Р.Е.РАЗВИГОРЧЕ ги развесели срцата на сите деца во ЈУДОДГ„Вера Циривири Трена“.

ЕДНО ГОЛЕМО БРАВО ЗА СИТЕ!!!