Замена на стар мебел со нов

За нашите најмили во Р.Е.Другарче подобро и поудобно да уживаат во секојдневните активности во градинка, ги заменивме старите масички со нови.

Новиот мебел ќе овозможи на сите дечиња да уживаат во поубав простор за учење, игра и забава.