Натпреварувачки игри-Делчево 2018

По повод Детската недела на детето покрај многубројните активности спроведени во нашата градинка исто така традиционално бевме учесници и на натпреварувачките игри оваа година во Делчево каде децата од нашата градинка се вратија со освоено ПРВО МЕСТО. Едно големо БРАВО ЗА СИТЕ!