Нови игрални во јасли

За нашите најмали во Р.Е.Другарче и Развигорче имаме новини што ќе го направи нивниот престој во градинка многу побезбеден и поконфорен.

Нови игрални ќе ги красат просториите во овие две јаслени групи веќе оваа есен.