Светски ден на штедењето

По повод светскиот ден на штедењето децата од Р.Е.Пчелка и Росица со пригодна програма ги поздравија вработените и штедачите во ТТК банка,Стопанска банка и Халк банка. Воедно им се заблагодаруваме на сите вработени за срдечниот пречек на дечињата.