1 ЈУНИ-МЕЃУНАРОДЕН ДЕН НА ДЕТЕТО

По повод Меѓународниот ден на детето,на градскиот стадион се одржа манифестацијата под мотото: „Растеме со игра“, каде децата од нашата градинка преку игра, забава и заедничко дружење со воспитувачите, негователите и своите родители уште еднаш покажаа дека играта нема граница.